Asuminen Kemissä

Asuminen Kemissä on vaivatonta ja turvallista. Asuinalueet ovat kautta linjan viihtyisiä,
vehreitä ja lyhyiden välimatkojen ansiosta lähellä palveluita.

Laadukkaiden peruspalveluiden lisäksi Kemi tarjoaa asukkailleen monipuolisia vapaa-ajan palveluita niin liikunnan kuin kulttuurinkin saralla. Esimerkiksi upea uimahalli, hyvin hoidetut puistot, vireä ravintolaelämä, laadukas päivähoito, kattavat terveyspalvelut tai monipuolinen nuorisotoiminta voivat olla syitä kemiläisen hymyyn.

Type=N, Mode=P, DE=D-Log

Asuinalueet

Kemi on lyhyiden välimatkojen, kompakti, suuri pieni, kaupunki. Keskustan palveluihin on kauimmaiseltakin asuinalueelta vain neljän kilometrin matka. Eikä vehreässä kaupungissa luonto- tai puistopoluillekaan ole yhdeltäkään asuinalueelta liian pitkä matka.

Koivuharju - koti aivan keskustan liepeillä

Lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Kaupunkilaisten suosimat ulkoilureitit Kiikelinlahden rannoilla ja Kiikelin lähimetsässä sijaitsevat vain reilun puolen kilometrin päässä. Koivuharjulta löytyy myös kauppa, päiväkoti, jossa toimii esiopetusryhmä, eikä Karihaaran yhtenäiskouluunkaan ole matkaa kuin 1,5 kilometriä

Mäntylä - idyllistä puutaloasumista keskustan läheisyydessä

Mäntylän asuinalue kuuluu Koivuharjun suuralueeseen, joten alueelta löytyy samat palvelut kuin Koivuharjunalueelta, muun muassa kauppa ja päiväkoti, jossa toimii esiopetusryhmä sekä Karihaaran yhtenäiskoulu vain lyhyen matkan päässä. Merenrantaa mukailevat ulkoilureitit ja Kiikelin lähimetsä ovat helposti saavutettavissa aivan asuinalueen lähettyvillä.

Marttala - lähellä koulua, palveluita ja luontoa

Myös Marttalan kaupunginosa kuuluu Koivuharjun suuralueeseen. Asuinalue sijaitsee Koivuharjun pohjoisosassa aivan Karihaaran yhtenäiskoulun ja urheilukenttien vieressä. Alueelta löytyy myös ruokakauppa, apteekki, parturi-kampaamo, kioski ja pizzeria. Kaupunginkeskustaan ja lähimetsän luontopoluille on matkaa 2 kilometriä

Takajärvi - vehreä ja luonnonläheinen asuinalue

Uimaranta, koulut, hiihtoladut - kaikki ihan vieressä. Ulkoilureitit, hiihtoladut ja uimaranta kutsuvat asukkaita raikkaaseen ulkoilmaan jokaisena vuodenaikana. Takajärvellä sijaitsee yksi Kemin kaupungin ylläpitämistä nuoristotiloista, joka on nuorten aktiivisessa käytössä. Syväkankaan palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Tervaharju - viihtyisä ja rauhallinen asuinalue

Hyvät liikuntamahdollisuudet ja luonto "takapihalla". Hiihtoladut, kuntoportaat, ulkoilma kuntosali, jäähalli, luistelu- ja jalkapallokentät sekä Takajärven uimaranta ovat kaikki vain kävelymatkan päässä. Syväkankaan ja keskustan palvelut parin kilometrin läheisyydessä.

Peurasaari - rauhallista asumista ja merellisyyttä

Asuinalueen rajoittuminen merenrantaan takaa upeat mahdollisuudet merellisen päivän viettämiseen kesällä lipuen Perämeren laineilla tai talviaikaan hiihdellen aurinkoladuilla. Sekä keskustan että Syväkankaan palvelut ovat helposti saatavilla. Koululaisilla on lyhytmatka Syväkankaan 1.–9. luokkien yhtenäiskouluun. Pajarinrannan hirsirakenteisessa päiväkodissa perheen pienimmät viettävät hoitopäivän laadukkaissa puitteissa.

Syväkangas - lyhyt matka kouluun, kauppaan ja keskustaan

Syväkankaalla on 1.–9. luokkien yhtenäiskoulu, jossa toimii myös esiopetus. Kemin uusin hirsirakenteinen Pajarinrannan päiväkoti, Takajärven pururata, hiihtoladut, uimaranta ja nuorisotalo ovat aivan lähettyvillä. Syväkankaan keskustan palvelut ovat monipuoliset eikä kaupungin keskustaankaan ole pitkä matka.

Sauvosaari - asumista aivan kaupungin keskustassa

Kaikki keskustan palvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Vihreät ja vehreät puistokadut sekä viihtyisät puistoalueet tuovat luonnon asukkaiden lähelle. Kiikelin lähimetsän ulkoilualue sijaitsee kivenheiton päässä. Kemiläisten kesäinen olohuone, viihtyisä sisäsatama, palveluineen on mainio paikka kesäillan viettoon ja kevätauringon aikaan lähtöpaikka aurinkoladuille hiihtelemään.

Löytyisikö täältä sinun uusi kotisi
Meillä on vapaana useampia erikokoisia koteja. Voit hakea vapaana olevaa kohdetta tai kerro hakemuksella meille toiveesi, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan kohteen vapautuessa.
Katso vapaat asunnot
Asunnon hakeminen on vaivatonta
Tästä voit jättää hakemuksen toiveidesi mukaisesta kohteesta. Otamme sinuun yhteyttä vastaanotettuamme hakemuksen.
Hae asuntoa

Kiinteistö Oy Itätuuli

Toimiston käyntiosoite:
Tietokatu 3
94600 KEMI

040 700 6429 (klo 9.00-15.00)
etunimi.sukunimi@kiinteistoitatuuli.fi

Tietosuojaseloste

Aineistopankki

Aukioloajat

Toimisto avoinna ma-pe klo 9.00-15.00

Huoltopäivystys

Coor
010 622 5888

Huoneistojen tulo- ja
lähtötarkastukset

040 480 5892

Ovenavauspalvelu 24 h

STSEC Ky
045 209 8383