Yritys

Kiinteistö Oy Itätuuli on vuonna 1979 perustettu Kemin kaupungin omistama yhtiö, joka ylläpitää ja vuokraa valtion tukemilla arava- ja yhtenäislainoilla rakennettuja ja perusparannettuja vuokra-asuntoja. Yhdessä kumppaneidensa kanssa Itätuuli mahdollistaa vuokralaisille hyvät asumisolosuhteet ja edesauttaa alueen elinvoimaa.

Type=N, Mode=P, DE=D-Log

Yhtiöllä on yhteensä vajaat 700 asuntoa, jotka sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa tai viiden kilometrin säteellä ympäristössä. Lisäksi yhtiö vuokraa palvelukotiasuntoja Lapin Hyvinvointialueelle useassa eri kohteessa.

Peruslähtökohtana on turvallisten asumisolojen tarjoaminen asukasvalinnoin, jotka edistävät suvaitsevaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Arvomme

  • Luotettavuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Yhteistyö

Asukkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme luoda sellaisen asumisympäristön, jossa asukkaidemme arki on sujuvaa ja miellyttävää.  Kehitämme toimintaamme, jotta voimme tarjota asukkaille laadukasta palvelua.

Toimintaamme ohjaavat läpinäkyvyys ja usko yhteistyöllä saavutettavaan menestykseen. Olemme luotettava ja tasapuolinen kumppani kaikkien sidosryhmiemme kanssa toimiessamme.

Asukkaidemme kertomaa

  • ”Olen asunut tässä tyytyväisenä 15 vuotta, ei tulisi mieleenkään muuttaa pois omasta kodista”
  • ”Ihanan rauhallista asumista ja lähellä luontoa.”
Asumisen pitää olla mukavaa ja vaivatonta
Välitämme asukkaistamme, pidämme huolen kodeista.
Katso vapaat kohteet
Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa
Aktiivisella yhteistyöllä parannamme asumisviihtyvyyttä.
Lue lisää asukasdemokratiasta